Amanida de bacallà marinat
Amanida de tomàquet amb burrata
Amanida de Fabetes amb butifarra negre i pernil iberic
Tartar de tomaquet amb variat d´enciams
Truita de bacallà a la basca
Trinxat de la Cerdanya
Pebrot del "piquillo" farctits de brandada de bacallà
Calçots arrebossats i romesco
Musclos al vapor
Bunyols de bacallà
Calamars arrebossats a l´ andalusa
Pop a la gallega
Pop a la brasa
Careta de porc amb caxofes cruixens
Gambetes a l'allet
Patates braves amb romesco i all-oli
Croquetes de: variat de bolets, espinacs amb pinyons i pernil ,rostit de carn , confit d´anec
Assortit d'embotits iberics
Assortit de formatges
Canalons casolans
Canalons d'ànec
Canalons crixens de peix i marisc
Fabetes saltejades amb botifarra de guatlla amb foie
Bacallà a la llauna
Bacallà al txakolí
Bacallà confitat
Bacallà de quaresma
Tonyina fresca amb confit de tomaquet i carxofes
Xipironets saltejats amb all i julibert
Lluç i escopinyes naturals amb reducció de txakolí
Tripa "callos"
Cap i pota
Peus de porc amb suquet i bolets
Ou ferrat amb tofona i foie.
Ous ferrats amb xistorra i patates fregides
Cuixetes de guatlla en confit
Confit d'ànec
Magret d'ànec amb poma
Filet de vedella ,servit a la pedra
"Xuletón" del nord, de 550 a 600 grs ,servit a la pedra
Steak tartar
Tartar de tonyina
Torrada campestre amb alls tendres, espàrrecs, xampinyons i ou de guatlla
Torrada putanesca amb tomàquet, anxoves, olives negres i formatge fos
Torrada d'escalivada amb formatge de cabra
Torrada nòrdica amb salmó, rúcula i brie
Torrada de formatges
Torrada catalana amb botifarres blanca i negra
Torrada de sobrassada i pernil canari
Torrada de pernil ibèric
Torrada de llonganissa ibèrica
Pa de coca del mosen de Folgueroles
Els nostres plats son orientatius i els trobareu segons el momen i la temporada.