Fira de la Candelera

Menú
Per la fira us hem preparat un conjunt especial de plats que ben segur us agradaran. Aquest cap de setmana firal podreu degustar...


Amanida de foie i pernil d´ànec.
Patates braves amb romesco i allioli.
Bacallà a la llauna.
Canelons casolans.
“ Xuletón” 500 grs. (aprox.)
Tripa. (callos)
Cap i pota amb potetes de cabrit.
Peus de porc amb llanegues.
Botifarra de Sidamon amb mongetes del ganxet.
Ous ferrats i xistorra.
Cargols amb cigrons i fredolics.
Torrada amb pernil.


i de Postres...


Mousse de llima.
Pastis de xocolata i nous banyat amb xocolata calenta.


Horaris  
El cap de setmana de la Fira ampliem el nostre horari per oferir-vos esmorzars de platillo, per començar el dia com cal...
El dissabte, dia 4, obrim a les 08:30 per esmorzars, a les 13:00 per dinars i a les 19:30 per sopars.
El diumenge, dia 5, obrim a les 08:30 per esmorzars i a les 13:00 per dinars.