Per la fira us hem preparat un conjunt especial de plats que ben segur us agradaran. Aquest cap de setmana firal podreu degustar...
Amanida de foie i pernil d´ànec.
Patates braves amb romesco i allioli.
Bacallà a la llauna.
Canelons casolans.
“ Xuletón” 500 grs. (aprox.)
Tripa. (callos)
Cap i pota amb potetes de cabrit.
Peus de porc amb llanegues.
Botifarra de Sidamon amb mongetes del ganxet.
Ous ferrats i xistorra.
Cargols amb cigrons i fredolics.
Torrada amb pernil.
i de Postres...
Mousse de llima.
Pastis de xocolata i nous banyat amb xocolata calenta.
Horaris
El cap de setmana de la Fira ampliem el nostre horari per oferir-vos esmorzars de platillo, per començar el dia com cal...
El dissabte, dia 4, obrim a les 08:30 per esmorzars, a les 13:00 per dinars i a les 19:30 per sopars.
El diumenge, dia 5, obrim a les 08:30 per esmorzars i a les 13:00 per dinars.