dilluns, 20 de febrer del 2012

La cuina de la Fira

Us volem agraïr a tots que triesiu La Bodegueta Vella per celebrar la Fira de la Candelera. Esperem que la nostra cuina hagi complert les vostres expectatives. Quins plats us varem oferir?


Amanida de foie i pernil d´ànec.
Patates braves amb romesco i allioli.
Bacallà a la llauna.
Canelons casolans.
“ Xuletón” 500 grs. (aprox.)
Tripa. (callos)
Curadella.
Cap i pota amb potetes de cabrit.
Peus de porc amb llanegues.
Botifarra de Sidamon amb mongetes del ganxet.
Ous ferrats i xistorra.
Cargols amb cigrons i fredolics.
Torrada amb pernil.


i de Postres...


Mousse de llima.
Pastis de xocolata i nous banyat amb xocolata calenta.


Us esperem el proper any amb mes força que mai. Ja estem començant a donar-li voltes al menú...